Over

Het onderhouden van deze site kost veel tijd. Vrije tijd, dat wel, en ik vind het ook leuk om te doen. Het kost misschien ook wel een paar centen (internet-abonnement, soft- en hardware, enz.). Zowel die tijd als die centen is niet erg, het is tenslotte een hobby. Toch stel ik het wel op prijs om hiervoor enige waardering en vooral begrip te ontvangen. Soms duurt het u misschien te lang voordat u antwoord op uw email krijgt of voordat een link is bijgewerkt. Ik doe mijn best om het zo snel mogelijk te verwerken, maar dat lukt niet altijd. Graag begrip daarvoor, dus.

Andrys Stienstra
email: andrys@stienstra.net

3 reacties

 1. Hallo Andrys,
  Ik onderzoek de stamboom van de familie Santema.
  Ik ben op zoek naar Jaap Santema. Via een zoekmachine kwam ik op je oude site terecht waar de volgende info op zou staat:
  Genealogy yn Fryslân / Genealogie in Frieslandfrgen.andrysstienstra.nl
  … x Sietske (te Grijpskerk), Simon Santema x Riekje (te Gaarkeuken), Jannie Santema x Appie (te Grootegast), Piet Santema x Dieuwke (te Grijpskerk), Jaap Santema (te Amersfoort).

  Maar op je nieuwe site kan ik die informatie niet meer terugvinden.
  Heb je meer informatie over die Jaap Santema (te Amersfoort) of weet je van wie die gegevens waren op je oude site?

  met vriendelijke groet,

  Ditmer Santema

  • De informatie die je gevonden hebt is afkomstig uit een database met vermeldingen in (rouw-)advertenties in kranten. Die database is niet meer online, omdat die informatie inmiddels ook overal in digitale krantenarchieven te vinden is. Probeer maar eens te zoeken in http://www.dekrantvantoen.nl. Mogelijk vindt je hem ook in Mensenlinq.
   Als het niet lukt, laat het me dan even weten, dan zal ik nog eens zoeken in de oude database. Anders zou ik nu wel even voor je willen kijken, maar hij is op het moment niet geïnstalleerd.

   Groeten, Andrys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *